Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50a21n 49P40a81v39e67l

12. 2. 2014 22:27

Každý věříme tomu čemu chceme. Děti plácají ptákoviny a do hlavy se jim asociacemi dostávají různé věci. Andělem Vás mohla nazývat třeba díky asociaci s blonďatými vlasy.

Co se čaje a bylin týče, fungují. Zatraceně dobře. Spojí se tu totiž léčivé chemické sloučeniny které obsahují a víra (placebo). Ostatně je statisticky dokázáno, že věřící lidé se hojí rychleji a úspěšněji. Když věříte že něco bude fungovat a dokážete infikovat i ostatní, bude to mít zaručený úspěch.

Pohanka je věc zvyku. Hodně lidí nad různými jídly ohrnuje frňák, dokud je neochutnají. Pokud má člověk čas a povahu na experimentování, může objevit skutečně zajímavé recepty.

Co se týče pravých migrén, tady nevím. Co se týče klasického bolení hlavy, stačí obvykle zajít k fyzioterapeutovi a řídit se jeho pokyny. Hodně bolestí hlavy pochází od blokád páteře. Joga a podobná cvičení mohou také blokády odblokovat, ale spíše bych se spolehl na odborníka, který to ostatně vystudoval a půjde přímo po příčině.

1 0
možnosti
Foto

:-)Děkuji za přečtení článku i Vaši reakci. Spojení s blond vlasy bych si také tak nějak vysvětlila - jenže já jsem čerstvě obarvená na rezavou ;-D Nu, kdo ví, co všechno děti vidí...a proč ;-D

:-)Souhlasím, že víra dokáže dělat zázraky. Pokud někdo nevěří v uzdravení, ani klasická medicína mu nepomůže. Myslím v závažnějších případech, než je nachlazení..:-)

Co se týče pohanky, tak s jídlem a recepty vůbec experimentuji ráda - jen na to musím mít čas. Obvykle si najdu nějaký recept, ale upravím si ho podle svého a nebo dokážu spojit i dva, tři recepty dohromady. Manžel se mě pak vždy ptá, proč ty recepty vůbec hledám, když se jimi neřídím, ale o tom je právě ta zábava ve vaření;-D

S migrénami jsem se léčila dlouhodobě. Mám je diagnostikovány, ale již odmítám nechat se dopovat všelijakými léky, které třeba řeší jeden problém, ale dalším pět jiných způsobí...Jak však sám píšete, síla víry a psychiky je ohromná ;-D

Ještě jednou děkuji za reakci. Mějte se krásně.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^:-) Malé děti vidí, co my už ne... Kdysi jsem četla příběh, kdy matka pozorovala svého asi tříletého syna, který se nakláněl nad košem se svým novorozeným bratrem a říkal mu : Hej, připomeň mi, jak vypadá Bůh, začínám to zapomínat... :-) Tak asi tak nějak.

1 0
možnosti
Foto

:-( Věřím, že děti vidí, co my již ne. Ale o tom, že bych byla anděl, vážně nevím ;-D

1 0
možnosti
Foto

Na nachlazení...zázvorový čaj R^

1 0
možnosti
Foto

Ano, přesně tak. Je také výborný (co se účinků týče) čaj Vilcacora - v překladu Velký dráp. Je to drcená kůra z liány z Amazonského pralesa. Jak to již napovídá, chuťově je to odporné, ale nadmíru účinné. A na kašel pak samozřejmě čaj ze slézu - ten nemá chybu. :-)

1 0
možnosti

Jé, to bylo milé! Krásný čas! :-) MB

1 0
možnosti
Foto

:-) Děkuji za přečtení. :-)

0 0
možnosti

Prosím, dejte sem recept na zmiňované pohankové placky - já té pohance pořád nemůžu přijít na chuť a přitom bych si ji měla dopřávat, tak třeba se díky vyzkoušenému receptu podaří ;-)

Díky moc, pěkný den!

0 0
možnosti
Foto

:-) Děkuji za přečtení i reakci :-) Pohanka má skutečně svou specifickou chuť. Já dělám placky obdobně, jako bramboráky, jen místo brambor tam dám uvařenou pohanku.A díky pohankové chuti se člověk nesmí bát koření a česneku :-) Toho se tam musí dát trošku více, než do klasických bramboráků. Tak snad Vám placky budou chutnat. Dejte mi, prosím, vědět :-)

0 0
možnosti