Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J85a52n84a 88M55a17j15o26v77á

18. 1. 2015 17:48

U nás bydlel "jakovský" pes. Byl úplně skutečný a když spal na židli, už jsme si tam nemohli sednout, hlídal Mariku, když byla venku (nechápala, že jí říkáme, že jde sama). Byl to dalmatin. 

A pak, že jsme nikdy neměli v bytě psa :-). Tatáž dcera byla na verbální trapasy v autobuse MHD dokonalý mistr. Ono to k tomu tak nějak patří :-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlínka asi rok měla neviditelného křečka a neviditelnou kamarádku Aničku, která nebyla víla, ale naprosto normální běžná holčička, jen ji viděla jako jediná.

Míša neviditelné kamarády ani neviditelná zvířátka nikdy naštěstí neměl.

3 0
možnosti
OK

To je zajímavé, můj syn to měl taky. Neviditelného kamaráda Honzu. Přitom se nedá říct, že by nějak trpěl nevšímavostí rodičů, spíš naopak. :-) Srandovní bylo, že jsme na tu hru přistoupili a i on dobře věděl, že je to jen hra. Ale pěkná.

2 0
možnosti
Foto

Heli, buď ráda, že se nepustila do detailního popisu strejdy, to bys pak manželovi teprve těžko vysvětlovala. ;-)

Kristík měl za kamaráda Ježíška a Robůtka, zrovna nedávno jsem se ho ptala, jestli si na ně pamatuje. Nechápavě se na mne podíval a pak vznesl dotaz, proč že se jako ptám, když s námi přeci oba zrovna sedí u stolu.

1 0
možnosti
Foto

Heli, abych Ti pravdu řekla, tak by mě ten její popis strejdy zajímal samotnou. Fakt vůbec netuším, o kom to mluvila... :-)

A souhlasím. Je někdy s těmi neviditelnými kamarády problém... My jsme Minku Anku málem zašlápli, přivřeli do dveří, shodili do dětského bazénku  a pod. Ale jak se tomu má člověk vyvarovat, když je nevidí :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak ty trapasy nebyly k nepřežití, ale přesto za úsměvný článek jeden průtokový ohřívač. R^

2 0
možnosti
Foto

Ne, nebyly k nepřežití... I když... ten Aninčin "strejda" již  byl na pováženou... ;-) :-)

0 0
možnosti
Foto

Inu, opět pobavio a zase bojler. ;-D

Kdy budou Trapasy III ? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení i karmu :-)

No, vzhledem k tomu, že každý článek byl věnován (jednotlivě) trapasům spáchaných mými dětmi, tak asi Trapasy III. nebudou, protože více dětí vážně nemám... ;-)

1 0
možnosti