Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

jak vyhodnocovat recenze ? tak, že je potřebné věřit těm, které jsou negativní, zvlášť pokud se jich sejde víc. Já si rád pročítám recenze, baví mě to, i když se nikam nechystám. A myslím si, že nemalá část pozitivních recenzí je fejkových. Nejspíš sami prodejci.

2 0
možnosti
RC

I kdyby měl hotel zlatý záchody, v době, kdy rusáci můžou jenom tam a do Egypta, je pro mě Turecko absolutní no go. S těmi jsou snad srovnatelní jenom Číňané.

4 0
možnosti
RB

R15a11d82e95k 42B79u72r32d94a

31. 7. 2023 18:44

a do Gruzie

a Kyrgystanu

a Thajska

a Bali

a Malediv

a Dubaje

a Rakouska

a Ameriky

a... boze uz me boli ruka, ty Cintare

3 0
možnosti
TS

O jak rád jsem za to, že jsem konzerva, která jezdí už asi "sto" let na to stejne misto a tohle nemusim zažít...

1 0
možnosti
VH

Podle fotek v katalogu vypadá hotel dobře, podle fotek na místě a popisu dovolené hnus.

Pro rusáky dobrý.

1 0
možnosti
EH

Raději trávím dovolenou v EU. Akorát ta dovolená holt vyjde dráž. Do muslimských zemí jezdí každý kvůli ceně. Akorát nevím, jestli to za žebrání místních a zdravotní problémy stojí. Holt je to jiná kultura a špína je standard.

1 1
možnosti
MV

do muslimskych zemi se nejezdi kvuli cene

alespon ne primarne

jina kultura, jiny zvyklosti, vyborna kuchyne, krasny more, atd atd

6 0
možnosti
MV

proste pech a mozna ponauceni pro priste

taky radsi trajdam, nez cestuju s cestovkou

ale lonskej prosinec s Cedokem nemel chybu

at se priste dari pri vyberu nasobne lip preju

1 0
možnosti
PL

Kolegyně létala do Turecka s německými CK roky. Vždycky byla velmi spokojená. Naposledy taky bylo všechno luxusní, jen hotel vedle se rekonstruoval. Nebo spíš se tam nic nedělo. Slézali se tam místní, neuvěřitelný nepořádek naháněl vítr k nim na pláž a na ohraničují plot. Takže ani s německou CK to nemusí být výhra.

0 0
možnosti
AT

Vzhledem k tomu, že jste jeli s cestovkou poprvé, je vaše zklamání nad rozporem popisu a reality pochopitelné. Příště už se naučíte dešifrovat drobné náznaky v popisu a porozumíte i recenzím.

P.S.: 17500/osobu allinclusive a v sezóně není žádná závratná cena. Nevím jak v Turecku, nebyl jsem tam a nehodlám tam jet, ale jinde ve středomoří bych za tyto peníze byl velmi opatrný v nárocích.

6 0
možnosti
PM

P46e13t20r 44M10a67t35l73a81s

31. 7. 2023 13:51

Když do Turecka,tak jedině hotel 5*****!AI,platí pro všechny muslimské země.

3 0
možnosti
JS

Nemusí být pravda. Loni jsem pro velký úspěch byla 2x ve 4* v Egyptě a jídlo dobré, i pěkný výběr, hotel sice už postarší, ale vše funkční, každopádně hlavním bonusem tam byla pláž a šnorchl...Nikomu nebylo špatně, pohoda a na last minute v červnu za 10 tisíc.

0 0
možnosti
PS

Zásadně musíte číst recenze uživatelů. Foto také od uživatelů. Není problém zabrousit na cestovatelský portál a tam máte tuny skutečného reálného materiálu klidně měsíc staré. U nás první na co koukáme je počet rusáků. Klidně dál od moře ale bez švábů.

12 0
možnosti