Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79a32n 86R94á83ž

6. 8. 2023 15:49

No a máte zkušenost, že v "orientu" týká se to všech zemí Afriky , Turecka, ale i Asie, že ani pětihvězdičkový resort neskýtá plnou záruku očekávaného komfortu a těm s nižším počtem inzerovaných hvězd je dobré se zdaleka vyhnout.. Takže jak píše pan Vodvářka, jedině osobní reference dají jakousi záruku, že to, co objevíte v katalogu CK nebo na webovkách resortu je pravdou.

PS. Kde jsme nikdy nenarazili na nějaké větší problémy ani se službami, ani s bezpečností, byly Emiráty, ovšem s podmínkou, že plně respektujete jejich "pravidla hry", což by měl turista dodržovat všude. Tak jako pohodlní senioři se do těchto zemí rádi vracíme.

Náš tip pro bezva dovolenou - Omán!

0 0
možnosti

Je mi vás líto, škoda dovolené - ale buďte ráda, že jste tam nechytili vši - každý rok jsme mívali ve škole po prázdninách vši - od dětí, které byly v podobných hotelích. A to mluvím o Německu, takže ani cestovat s německou cestovkou jaksi není řešení.

Turecko no...

1 0
možnosti

Občas cestovku využijeme. Písemně se zeptám, zda obrázky v katalogu jsou skutečnost, nebo pouze ilustrativní. Při vyhýbavé (velmi často) odpovědi poděkuji a jdu jinam.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím milou adminku.

1. Posledních cca 25 let zcela ignoruji CK. Moje zkušenost je taková, že pokud si vyberete hotel, dá se přes booking či jiný server zamluvit (je tam řada recenzí, které leccos napoví). Dá se stáhnout i mapa, případně přes google maps i okolí, takže člověk ví, do čeho leze. Letenky jsou otázkou cca 20 minut (pravda, musí být s předstihem). Auto se dá půjčit a člověk je volnější.

2. V uvedeném případě - tedy v jasném rozporu mezi objednaným hotelem (fotografie, popis) a Vaší skutečností, z níž je na blití, je třeba ihned atakovat delegáta a požadovat zaplacenou kvalitu. Oni většinou začnou nabízet nějaké "slevy", případně "zájezd navíc". Obvyklé finty. Nejvíce zabírá oznámení, že pokud do večera nebude mé rodině přidělen hotel, který odpovídá zaplacené ceně a kvalitě, odlétám na vlastní náklady domů, protože CK nesplnila svou část smlouvy a já od ní odstupuji pro neplnění ze strany CK. Jsem si jist, že dnes s podobným přístupem u soudu uspějete.

3. Chápu, že s dětmi je to větší problém, o to více jsem rád, že podobné zkušenosti zveřejňujete.

4 0
možnosti
Foto

Zdravím, Tomáši a děkuji. Letěli jsme s CK poprvé, takže jsem netušila, že si lze - i přímo v místě - zařídit (vyřvat) přemístění do jiného lepšího hotelu.

Mě tedy asi stále bude více vyhovovat cestování "na vlastní pěst", ale na cestování i touto formou jsme nezanevřeli Jen už jsme tedy nasbírali zkušenosti A i v recenzích se již dokážeme orientovat úplně jinak (přestože i při tomto výběru jsme si mysleli, že jsme je nepodcenili). Teď už víme, kde je čerpat tak, aby byly co nejvíce vypovídající Mějte se krásně.

0 0
možnosti

Domnívám se, že paní udělala chybu, která je poměrně častá - počet hvězdiček v katalogu CK neznamená kvalitu ale rozsah vybavení a služeb - fén, žehlička na pokoji, zda má hotel bazén, wellness, kadeřnictví, apod. To, jestli je to funkční a čisté, se v jejich systémech bohužel nehodnotí.

2 0
možnosti
Foto

Od istej doby chodím na zájazdy len s nemeckými CK... Ceny porovnateľné a služby v rezortoch o level vyššie... O odletoch a príletoch lietadiel v normálnych časoch ani nehovorím.

1 0
možnosti
Foto

S "Fischerem" se dalo ke spokojenosti cestovat pouze v době, kdy tato cestovka opravdu patřila Václavu Fischerovi. A potom, co se mu ostatní konkurenti hezky začali šplhat po zádech a sebrali mu vedle jména i jeho modré Boeingy, začala tato CK padat k zemi.

1 0
možnosti

J53a94n 59P46a24v51e91l

1. 8. 2023 7:57

Já si nemohu pomoct, že ideální dovolená je v jihovýchodní Asii. Cena vs kvalita je jen těžko překonatelná. Clověk ale musí jet na delší dobu, ideálně tři týdny. Pak se rozloží náklady na letenku, délka cesty a jet lag. Pak už ho jen čeká teplé moře, levné ubytování, levné a dobré jídlo.

1 0
možnosti

Měla jste smůlu, wtz :(

Ale!

Ten hotel má na jiných stránkách hvězdy 3, recenze celkem strašné a za 17k na osobu opravdu nelze očekávat kvalitu. Ne že by nebyla možná, ale myslím spíše jako překvapení.

1 1
možnosti

na google má docela špatné hodnocení , tam bych nejel

3 0
možnosti

Ano - to může být také vodítko při výběru.

1 0
možnosti